Szolgáltatásaink

Professzionális kerttervezés és kertépítés Budapesten és a Balatonnál, rendszeres ápolás és szezonális kerti munkák elvégzése szakértelemmel; automata öntözőrendszer telepítés, karbantartás, átalakítás igény szerint. Saját öntözőrendszereinkre 2 év garanciával; dekoratív térburkolás.Automata öntözőrendszerek

A manuális locsolással, öntözéssel szemben az automata öntözőrendszer alkalmazásának számtalan előnye van, bár elsőként nyilván mindenkinek a legkézenfekvőbb érv jut az eszébe: amíg az öntözőrendszer végzi feladatát, addig az ember nyugodtan pihenhet, szórakozhat, hiszen a locsolásra fordított időt megspórolja neki a berendezés.

Az öntözőrendszer költséget takarít meg Önnek

A berendezés a kézi locsolásnál sokkal egyenletesebben, ugyanakkor – megfelelő beállítások esetén – víztakarékosabban végzi az öntözést. Jelentős vízmennyiség, s ezáltal vízdíj spórolható meg a segítségével, ha pl. a forró nyári napokon esti-éjjeli locsolásra programozzuk. Ilyenkor ugyanis az elpárolgó vízmennyiség kisebb, így kevesebb is elegendő a növények ellátásához.

Nem csupán vizet locsolhat vele

A megfelelő kiegészítőkkel az öntözőrendszerrel nemcsak normál csapvizet, hanem tápoldatos vizet is juttathat kertjének, termőföldjének, így a tápanyag ellátás is biztosítva van.

Az öntözőrendszer ingatlanforgalmi értéknövelő

Mint minden olyan beruházás, amely az ingatlan állapotjavulását vagy működési költségeinek csökkentését, illetve a komfortizálást szolgálja, úgy az automata öntözőrendszer is értéknövelő tényezőnek számít, ha esetleg eladná vagy bérbe adná ingatlanját.

Nyugodtan nyaralhat

Gyakran van üzleti úton? Hosszabb időre elutazna nyaralni családjával? Nincs kire bíznia a locsolást? A programozható öntözőrendszer az Ön távollétében is ellátja a növényeket vízzel, így kertje nem fog kiszáradni, mire visszatér.

  • Egy esőérzékelő segítségével az öntözőrendszer intelligensebbé tehető, így esős idő esetén nem fog bekapcsolni a berendezés.
  • Mikrocsövekkel kiegészítve a balkon növények és cserepes növények locsolása is megoldható.

Inaktív állapotban az öntözőrendszer észrevétlen

Mivel a szórófejek kikapcsolt állapotban a talajba süllyesztve helyezkednek el, az automata öntözőrendszer nem zavarja a kerthasználatot, vagy épp a fűnyírást. Amikor a berendezés bekapcsol, ezek a szórófejek kiemelkednek a talajból a víznyomás hatására, majd az öntözés végeztével újra visszasüllyednek.

Öntözőrendszer telepítés 2 év garanciával

Cégünk 2 év garanciát nyújt az általunk telepített öntözőrendszerekre, de igény szerint természetesen már meglévő rendszerek karbantartását, átalakítását is vállaljuk.

 

Hírek

Egy olyan nagy városban mint Budapest sem kell nélkülöznie a természetes szép...
Ha kertes házban él akkor már biztosan tudja, hogy egy kertben nagyon sok a teendő,...
Ahhoz, hogy egy kert szép és ápolt legyen sokat kell tenni, attól függően, hogy...
A  városi élet sok előnnyel jár, viszont vannak hátrányok is. A természetes...
A nagyvárosi életnek sok előnye van, viszont hátrányból is van bőven. Ezért is...
Biztosan már Ön is látott nyáron is zöldellő kertet, gyönyörű zöld füvet. Sokan...
Vannak olyan emberek, akik ragaszkodnak ahhoz, hogy a kertet saját maguk gondozzák....

Keresés