Szolgáltatásaink

Professzionális kerttervezés és kertépítés Budapesten és a Balatonnál, rendszeres ápolás és szezonális kerti munkák elvégzése szakértelemmel; automata öntözőrendszer telepítés, karbantartás, átalakítás igény szerint. Saját öntözőrendszereinkre 2 év garanciával; dekoratív térburkolás.Komoróczki Balázs vagyok, kertépítő.

Több mint 25 éves szakmai tapasztalatom alapjait egy nagy - ma már sajnos nem működő - kertészetben volt alkalmam a szakma öregjeitől elsajátítani. Később ennek a kertészetnek voltam a vezetője közel három évig. Elsősorban dísznövény termesztéssel, parkgondozással és építéssel foglalkoztunk.

Cégemet 2004 októberében alapítottam. Fő profilomnak a kert– ill. parképítést tartom, melynek ma már elengedhetetlen része az automata öntözőrendszer telepítése. Parképítéskor előszeretettel alkalmazok un. „ökoburkolatot”, azaz gyephézagos elemeket, de természetesen beton alapanyagú térkövezést is készítek.

A füvesítést kiváló minőségű fűmaggal illetve gyepszőnyeggel végzem.

Fontosnak tartom a Megrendelővel történő találkozásokat, hogy igényeinek alapos felmérését követően, a kert/park megtervezésétől a kivitelezés befejezéséig kiszolgáljam Megbízom igényeit.

 

Hírek

Egy olyan nagy városban mint Budapest sem kell nélkülöznie a természetes szép...
Ha kertes házban él akkor már biztosan tudja, hogy egy kertben nagyon sok a teendő,...
Ahhoz, hogy egy kert szép és ápolt legyen sokat kell tenni, attól függően, hogy...
A  városi élet sok előnnyel jár, viszont vannak hátrányok is. A természetes...
A nagyvárosi életnek sok előnye van, viszont hátrányból is van bőven. Ezért is...
Biztosan már Ön is látott nyáron is zöldellő kertet, gyönyörű zöld füvet. Sokan...
Vannak olyan emberek, akik ragaszkodnak ahhoz, hogy a kertet saját maguk gondozzák....

Keresés