Szolgáltatásaink

Professzionális kerttervezés és kertépítés Budapesten és a Balatonnál, rendszeres ápolás és szezonális kerti munkák elvégzése szakértelemmel; automata öntözőrendszer telepítés, karbantartás, átalakítás igény szerint. Saját öntözőrendszereinkre 2 év garanciával; dekoratív térburkolás.A saját igényeink függvényében alakulnak a kertépítés árak PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Komoróczki Balázs   
2012. november 18. vasárnap, 09:01

Sok ember azért nem bízza szakképzett kertészekre a kertépítést, mert fél annak költségeitől, hogy az árak esetleg meghaladnák a pénzügyi kereteiket. Pedig a kertépítés árak az ügyfelek igényei szerint változhatnak. Ha csak egy egyszerűbb, visszafogottabb kertet szeretnénk, bátran jelezhetjük azt a szakembereknek, hiszen számukra semmi sem lehetetlen, így a kevésbé költséges alapanyagokból, egyszerűbb növényekből is csodálatos kertet tudnak építeni. A kertépítés árak a kert sajátosságai alapján is változóak lehetnek.

Így érthető, hogy egy nagyobb méretű, esetleg egyenetlen felületű kert költségei magasabbak, főleg abban az esetben, ha a talaj nem megfelelő, és azt is pótolni szükséges. Emellett a kertépítés árak abban az esetben is növekedhetnek, ha különleges igényeink vannak, például ha sziklakertet, tavat, csobogót vagy esetleg kisebb szökőkutat is szeretnénk. Ne gátoljanak meg minket a kertépítés árak, ha egy szép kertet szeretnénk, mert a végeredmény majd minden bizonnyal kárpótolni fog.

Módosítás dátuma: 2020. január 08. szerda, 14:37
 

Hírek

Egy olyan nagy városban mint Budapest sem kell nélkülöznie a természetes szép...
Ha kertes házban él akkor már biztosan tudja, hogy egy kertben nagyon sok a teendő,...
Ahhoz, hogy egy kert szép és ápolt legyen sokat kell tenni, attól függően, hogy...
A  városi élet sok előnnyel jár, viszont vannak hátrányok is. A természetes...
A nagyvárosi életnek sok előnye van, viszont hátrányból is van bőven. Ezért is...
Biztosan már Ön is látott nyáron is zöldellő kertet, gyönyörű zöld füvet. Sokan...
Vannak olyan emberek, akik ragaszkodnak ahhoz, hogy a kertet saját maguk gondozzák....

Keresés