Szolgáltatásaink

Professzionális kerttervezés és kertépítés Budapesten és a Balatonnál, rendszeres ápolás és szezonális kerti munkák elvégzése szakértelemmel; automata öntözőrendszer telepítés, karbantartás, átalakítás igény szerint. Saját öntözőrendszereinkre 2 év garanciával; dekoratív térburkolás.Automata öntözőrendszerrel zöldebb lesz a kertje. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Komoróczki Balázs   
2012. december 07. péntek, 07:33

Biztosan már Ön is látott nyáron is zöldellő kertet, gyönyörű zöld füvet. Sokan vágynak egy ilyen kertre. Azoknak akiknek megadatott, hogy kertesházban lakjanak, lehet ilyen kertjük. Egy kert rendben tartása sok munkát igényel, főként nyári időszakban, amikor kevés csapadék hullik. Ahhoz, hogy ebben az időszakban is zöldellő növények legyenek a kertjében folyamatos öntözésre van szükség.

Az automata öntözőrendszer ezt elvégzi Ön helyett. Ezt a rendszert még a füvesítés, kertépítés előtt kell elhelyezni. Ehhez azonban megfelelő szakértelemre van szükség, amellyel cégünk rendelkezik. Ha fontos, hogy a környezet, amelyben él, szép és ápolt legyen kérje fel cégünket, és mi minden munkálatot elvégzünk, automata öntözőrendszer beépítését, kertépítést. Olyan kertet csinálunk amilyet csak szeretne, mert mindig figyelünk az Ön igényeire. Miután elkészült a kert utána is vállalunk karbantartást, hogy kertje megőrizze szépségét. Az automata öntözőrendszer segít abban, hogy az év nagy részében zöldellő, élénk kertje legyen.

Módosítás dátuma: 2020. január 08. szerda, 14:34
 

Hírek

Egy olyan nagy városban mint Budapest sem kell nélkülöznie a természetes szép...
Ha kertes házban él akkor már biztosan tudja, hogy egy kertben nagyon sok a teendő,...
Ahhoz, hogy egy kert szép és ápolt legyen sokat kell tenni, attól függően, hogy...
A  városi élet sok előnnyel jár, viszont vannak hátrányok is. A természetes...
A nagyvárosi életnek sok előnye van, viszont hátrányból is van bőven. Ezért is...
Biztosan már Ön is látott nyáron is zöldellő kertet, gyönyörű zöld füvet. Sokan...
Vannak olyan emberek, akik ragaszkodnak ahhoz, hogy a kertet saját maguk gondozzák....

Keresés