Szolgáltatásaink

Professzionális kerttervezés és kertépítés Budapesten és a Balatonnál, rendszeres ápolás és szezonális kerti munkák elvégzése szakértelemmel; automata öntözőrendszer telepítés, karbantartás, átalakítás igény szerint. Saját öntözőrendszereinkre 2 év garanciával; dekoratív térburkolás.Kertépítés igénynek megfelelően. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Komoróczki Balázs   
2012. december 14. péntek, 13:12

A nagyvárosi életnek sok előnye van, viszont hátrányból is van bőven. Ezért is vásároltunk egy külvárosi kertes házat, amely közel van a városhoz, viszont van sok zöldterület, és kert, jobb a levegő minősége, kisebb a zaj és még sorolhatnám az előnyöket. Ha már kertes házba költöztünk szerettünk volna szép kertet. Ezért úgy döntöttünk, hogy felkérünk egy kertépítéssel foglalkozó kertet, hogy csináljanak egy csodaszép kertet. Olyan céget szerettünk volna, amely árban a legelfogathatóbb árajánlatot adja, de nem ez volt a legfontosabb, hanem az, hogy jól tudjunk együtt működni.

Ez sikerült is, az igaz, hogy egy ki időbe telt. A kertépítés volt az egyik legjobb döntés, hiszen saját erőnkből nem tudunk volna ilyen bámulatos kertet kialakítani. Mivel mi nem vagyunk szakértők ezért rájuk bíztuk a kertépítés nagy részét, még az elején elmondtuk, hogy körülbelül milyen elképzeléseink vannak, és erre mennyi pénz áll a rendelkezésre. A pénzkeretet nem is lépték át, amely becsülendő, megpróbálták kihozni a maximumot abból a pénzösszegből, amely a rendelkezésükre állt.

Módosítás dátuma: 2020. január 08. szerda, 14:32
 

Hírek

Egy olyan nagy városban mint Budapest sem kell nélkülöznie a természetes szép...
Ha kertes házban él akkor már biztosan tudja, hogy egy kertben nagyon sok a teendő,...
Ahhoz, hogy egy kert szép és ápolt legyen sokat kell tenni, attól függően, hogy...
A  városi élet sok előnnyel jár, viszont vannak hátrányok is. A természetes...
A nagyvárosi életnek sok előnye van, viszont hátrányból is van bőven. Ezért is...
Biztosan már Ön is látott nyáron is zöldellő kertet, gyönyörű zöld füvet. Sokan...
Vannak olyan emberek, akik ragaszkodnak ahhoz, hogy a kertet saját maguk gondozzák....

Keresés