Szolgáltatásaink

Professzionális kerttervezés és kertépítés Budapesten és a Balatonnál, rendszeres ápolás és szezonális kerti munkák elvégzése szakértelemmel; automata öntözőrendszer telepítés, karbantartás, átalakítás igény szerint. Saját öntözőrendszereinkre 2 év garanciával; dekoratív térburkolás.Kertépítés kerttervezés igény szerint. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Komoróczki Balázs   
2012. december 31. hétfő, 10:59

Ahhoz, hogy egy kert szép és ápolt legyen sokat kell tenni, attól függően, hogy milyen állapotban van a kert. Általában egy építkezés után nagyon lepusztul a talaj, amely sok munkát és szaktudást igényel. Szeretné egy olyan csapatra bízni ezt a feladatot, akik szaktudással, tapasztalattal rendelkeznek, kérjen tőlünk árajánlatot. Kertépítés kerttervezés a fő tevékenységeink közé tartozik és már több mint két évtized tevékenykedünk ezen a területen, rengeteg kertet, parkot építettünk.

Még a munkálatok megkezdése előtt elvégzünk egy helyszíni felmérést, amely egyben egy személyes találkozó is, ez alkalommal elmondhatja elképzeléseit, azzal kapcsolatosan, hogy milyen kertet szeretne, mennyi pénz áll rendelkezésére és a többi, majd ezt követően elkezdjük a kerttervezés.  A kertépítés kerttervezés komoly szaktudást igényelnek, megvannak azok a lépések, amelyeket követni kell, hogy a végeredmény tartós legyen. A kertépítés után szükség van arra, hogy folyamatosan rendbe tartsuk a kertet, mert különben elveszíti szépségét.

Módosítás dátuma: 2020. január 08. szerda, 14:30
 

Hírek

Egy olyan nagy városban mint Budapest sem kell nélkülöznie a természetes szép...
Ha kertes házban él akkor már biztosan tudja, hogy egy kertben nagyon sok a teendő,...
Ahhoz, hogy egy kert szép és ápolt legyen sokat kell tenni, attól függően, hogy...
A  városi élet sok előnnyel jár, viszont vannak hátrányok is. A természetes...
A nagyvárosi életnek sok előnye van, viszont hátrányból is van bőven. Ezért is...
Biztosan már Ön is látott nyáron is zöldellő kertet, gyönyörű zöld füvet. Sokan...
Vannak olyan emberek, akik ragaszkodnak ahhoz, hogy a kertet saját maguk gondozzák....

Keresés