Szolgáltatásaink

Professzionális kerttervezés és kertépítés Budapesten és a Balatonnál, rendszeres ápolás és szezonális kerti munkák elvégzése szakértelemmel; automata öntözőrendszer telepítés, karbantartás, átalakítás igény szerint. Saját öntözőrendszereinkre 2 év garanciával; dekoratív térburkolás.Automata öntözőrendszerrel sok időt spórolhat meg. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Komoróczki Balázs   
2013. január 13. vasárnap, 16:46

Ha kertes házban él akkor már biztosan tudja, hogy egy kertben nagyon sok a teendő, amelyet folyamatosan elkell végezni, hogy szép és ápolt maradjon. Az egyik legfontosabb teendő a locsolás, főként nyári időszakban, amikor kevés csapadék hullik. Ma már nagyon korszerű eszközök állnak a rendelkezésünkre, amelyek elvégzik helyettünk ezt a teendőt.

Az automata öntözőrendszer nagyon sok munkától kímél meg azokat akik kertes házban élnek. Ezt a rendszert a talajba helyezik el, amelyet általában kertépítés előtt szoktak beépíteni, de természetesen utána is lehet, csak az sokkal több munkával jár. Ezért ha éppen kertépítés szeretne igényelni, akkor mindenképpen vegye fontolóra, az automata öntözőrendszer beépítését.

A kézi locsolással ellentétben az automata öntözőrendszer elvégzi helyettünk az öntözést, nekünk nem kell semmit sem tenni, csak bekell programozni, hogy naponta hányszor szeretnénk, hogy öntözzön a rendszer. Nagyon takarékos, és ami még fontos, hogy egyenlően juttatja vízhez a növényeket, amelynek eredménye, hogy szép és egyenletesen nő a fű.

Módosítás dátuma: 2020. január 08. szerda, 14:27
 

Hírek

Egy olyan nagy városban mint Budapest sem kell nélkülöznie a természetes szép...
Ha kertes házban él akkor már biztosan tudja, hogy egy kertben nagyon sok a teendő,...
Ahhoz, hogy egy kert szép és ápolt legyen sokat kell tenni, attól függően, hogy...
A  városi élet sok előnnyel jár, viszont vannak hátrányok is. A természetes...
A nagyvárosi életnek sok előnye van, viszont hátrányból is van bőven. Ezért is...
Biztosan már Ön is látott nyáron is zöldellő kertet, gyönyörű zöld füvet. Sokan...
Vannak olyan emberek, akik ragaszkodnak ahhoz, hogy a kertet saját maguk gondozzák....

Keresés