Gyepmánia
Kertépítés

Kertépítés Budapest és a Balaton környékén

Kertépítés szakértelemmel

Komoróczki Balázs vagyok, kertépítő.

Több mint 25 éves szakmai tapasztalatom alapjait egy nagy – ma már sajnos nem működő – kertészetben volt alkalmam a szakma öregeitől elsajátítani. Később ennek a kertészetnek voltam a vezetője közel három évig. Elsősorban dísznövény termesztéssel, parkgondozással és kertépítéssel foglalkoztunk.

Cégemet 2004 októberében alapítottam. Fő profilomnak a kertépítést, illetve parképítést tartom, melynek ma már elengedhetetlen része az automata öntözőrendszer telepítése. Parképítéskor előszeretettel alkalmazok ún. „ökoburkolatot”, azaz gyephézagos elemeket, de természetesen beton alapanyagú térkövezést is készítek.

A füvesítést kiváló minőségű fűmaggal illetve gyepszőnyeggel végzem a kertépítés vagy parképítés, illetve az elhanyagolt zöldterületek karbantartása, megújítása során.

Fontosnak tartom a Megrendelővel történő találkozásokat, hogy igényeinek alapos felmérését követően, a kert/park megtervezésétől a kivitelezés befejezéséig kiszolgáljam Megbízóm igényeit.

A kertépítés és a kerttípusok

Ahány ház, annyiféle kert. Nincs két egyforma adottságú telek és az ízlések, egyéni elképzelések is különbözőek, így minden egyes kertépítési igény egyedi. Bármelyik kerttípusra lenne szüksége, mi segítünk álmai kertjében.

Mediterrán kert

Egy csipetnyi mediterrán hangulatra vágyott megbízónk, így ennek megfelelően végeztük a kerttervezést, a megfelelő növények kiválasztását és a kivitelezést.

Kis méretű kert

Nem a méret a lényeg... Amennyiben kicsit a telek és így a rendelkezésre álló hely kevés, akkor is lehet szép és igényes a kertépítés – erre szolgálnak példával az alábbi fotók.

Romantikus kert

Néhány jól megválasztott növény, illatozó virágok, kovácsoltvas elemek... A klasszikus vidéki romantika stílusjegyeit idéző elemek, amit a kertépítésnél figyelembe vettünk.

Lejtős, hegyvidéki kert

A hegyoldalra, domboldalra épült házakhoz általában lejtős telek tartozik, így a kerttervezés, kertépítés néha izgalmas megoldásokat kíván.

Minimál kert

Letisztult, egyszerű, minimalista stílus a kertben is – természetesen a minimal design kedvelőinek is tudunk ajánlani megfelelő megoldásokat.

Sziklakert

Az örök klasszikus, ami jól mutat mindenhol: egy sziklakert megtervezése és kivitelezése nem túl bonyolult, viszont igen mutatós az eredmény!

Szolgáltatásaink

Professzionális kerttervezés és kertépítés Budapesten és a Balatonnál, rendszeres ápolás és szezonális kerti munkák elvégzése szakértelemmel; automata öntözőrendszer telepítés, karbantartás, átalakítás igény szerint. Saját öntözőrendszereinkre 2 év garanciával; dekoratív térburkolás.

Kertépítés

Kerttervezés, kertépítés úgy, hogy azt az igazán profik csinálják – ismerje meg közelebbről is széles körű, minőségi szolgáltatásainkat! Az öntözőrendszer telepítésétől a füvesítésig mindent vállalunk.

Öntözőrendszer

Kerti öntözőrendszer telepítése szakszerűen, gyorsan – automatizált megoldások, hogy Önnek ezentúl ne legyen gondja a locsolással. Költségtakarékos, praktikus, modern – abszolút megéri a befektetést.

Kertfenntartás

Kert fenntartás professzionálisan. Nincs ideje vele foglalkozni? Nem ért hozzá? Inkább szakértőre bízná? Szolgáltatásunk minőségében garantáltan nem fog csalódni, a kertje pedig hálás lesz a gondoskodásért.

Füvesítés

Kert füvesítést vállalunk szakszerűen, kétféle technikával: fűmag vetésével és gyepszőnyeg fektetésével is. Segítünk kiválasztani az ideális megoldást. Legyen az Ön kertje mindig zöldebb, rendezettebb!

Térburkolat

Teljes körű kertépítés, amibe természetesen a térburkolat kialakítása is beletartozik. Találjunk rá közösen a legesztétikusabb megoldásra, a térkövek szakszerű lerakását pedig nyugodtan ránk bízhatja!

Sziklakert

Mindegy, hogy tájképi vagy mértani sziklakertet építünk, tudásunk legjavát nyújtjuk Kertépítési szolgáltatásunkkal egy időben sziklakert kialakítását is kérheti, hogy még harmonikusabb legyen az összhatás.

Robotfűnyíró

Egy robotfűnyíró telepítése új szintekre emeli az igényes kertgondozást. Az üde, zöld és tökéletesen ápolt kertek nélkülözhetetlenje – tudjon meg többet, érdeklődjön kertépítési szolgáltatásainkról!

Kerti tó

Egy csodálatos kerti tó nem csak megnyugtató látványt nyújt, de kertje esztétikai értékét is nagyban képes növelni. Kertépítés mellett kerti tó tervezését, kivitelezését vállaljuk szakszerűen, tapasztalattal.

Miért minket válasszon?

A megfelelő kivitelező kiválasztása

Életünk számos területén törekszünk a gondos, körültekintő választásra. Gondolhatunk itt pl. gyermekünk iskolájának kiválasztására, vagy arra, hogy mennyire biztonságos és szép autót vásároljunk, mivel töltsük szabadidőnket.

Azt gondolom legalább ennyire fontos, hogy az életünk színterét adó – és sokszor egy élet munkájával felépített – házhoz tartozó kert milyen lesz. A kert, amely a pihenésünket szolgálja (a rendszeres fűnyírás sportként is felfogható!) életünk szerves részévé válik. Ezért törekszünk egyre többen családi házban élni.

A legalkalmasabb tervezőt illetve kivitelezőt megtalálni nem könnyű

Családommal, amikor a házunkat újítottuk fel, nagy hangsúlyt fektettünk a szakértelmen kívül arra is, hogy megtaláljuk a közös hangot a tervezővel és a majdani kivitelezővel, érezzük, hogy a személyisége hasonló a miénkhez, mert így biztosak lehettünk abban, hogy eredményes lesz az együttműködésünk.

Az eddigi munkáim során – úgy érzem – Megrendelőimmel mindig sikerült egy olyan nyitott és oldott légkört kialakítanom, amely a végeredményben is tükröződik.

Az általunk elvégzett munkára garanciát vállalok!

A mi szektorunkban is nagy az árharc az ügyfelek kegyeiért. Azonban nem mindenkit érdekel, milyen minőséget kap a pénzéért, csak olcsó legyen. A rossz minőség emléke azonban sokkal tovább él, mint az alacsony ár miatt érzett pillanatnyi öröm.

Örülök, ha bizalmukkal megtisztelnek, várom hívásukat illetve e-mail üzenetüket!