Szolgáltatásaink

Professzionális kerttervezés és kertépítés Budapesten és a Balatonnál, rendszeres ápolás és szezonális kerti munkák elvégzése szakértelemmel; automata öntözőrendszer telepítés, karbantartás, átalakítás igény szerint. Saját öntözőrendszereinkre 2 év garanciával; dekoratív térburkolás.Kertépítés Budapesten

Kertépítés szolgáltatásunkat főként Budapesten és a Balaton környékén végezzük. Míg az utóbbi esetben általában családi házak, nyaralók zöldövezetét alakítjuk ki az igényeknek megfelelően, addig a fővárosban többféle típusra bontható tevékenységünk: A családi házak, társasházak, irodaházak, üzlethelyiségek kertjeinek, belső udvarának tervezése és kialakítása mellett parkok, közterületek, sportpályák tereprendezését, karbantartását is vállaljuk.

Tevékenységi körünk magában foglalja a tereprendezés, talajcsere, metszés és gallyazás, kerti tó kialakítás, sziklakert tervezés, csobogó létesítés, térkövezés, játszókert építés feladatait is.

Kertépítés szakértelemmel

A szakszerű kertépítés lényege, hogy ismerjük és figyelembe vesszük a növényfajták jellemzőit (vízigény, fényigény, terjedési/növekedési sebesség, stb.), a talaj típusát, a hely adottságait (árnyékos, félárnyékos, napos, lejtős, stb.) és ennek megfelelően tervezzük meg – természetesen a Megrendelő elképzeléseinek tükrében – a kertet.

Bízza ránk a kertépítés feladatait, és nem fog csalódni!

 

Hírek

Egy olyan nagy városban mint Budapest sem kell nélkülöznie a természetes szép...
Ha kertes házban él akkor már biztosan tudja, hogy egy kertben nagyon sok a teendő,...
Ahhoz, hogy egy kert szép és ápolt legyen sokat kell tenni, attól függően, hogy...
A  városi élet sok előnnyel jár, viszont vannak hátrányok is. A természetes...
A nagyvárosi életnek sok előnye van, viszont hátrányból is van bőven. Ezért is...
Biztosan már Ön is látott nyáron is zöldellő kertet, gyönyörű zöld füvet. Sokan...
Vannak olyan emberek, akik ragaszkodnak ahhoz, hogy a kertet saját maguk gondozzák....

Keresés