Szolgáltatásaink

Professzionális kerttervezés és kertépítés Budapesten és a Balatonnál, rendszeres ápolás és szezonális kerti munkák elvégzése szakértelemmel; automata öntözőrendszer telepítés, karbantartás, átalakítás igény szerint. Saját öntözőrendszereinkre 2 év garanciával; dekoratív térburkolás.A megfelelő kivitelező kiválasztása

Életünk számos területén törekszünk a gondos, körültekintő választásra. Gondolhatunk itt pl. gyermekünk iskolájának kiválasztására, vagy arra, hogy mennyire biztonságos és szép autót vásároljunk, mivel töltsük szabadidőnket.

Azt gondolom legalább ennyire fontos, hogy az életünk színterét adó – és sokszor egy élet munkájával felépített – házhoz tartozó kert milyen lesz. A kert, amely a pihenésünket szolgálja (a rendszeres fűnyírás sportként is felfogható!) életünk szerves részévé válik. Ezért törekszünk egyre többen családi házban élni.

A legalkalmasabb tervezőt ill. kivitelezőt megtalálni nem könnyű.

Családommal, amikor a házunkat újítottuk fel, nagy hangsúlyt fektettünk a szakértelmen kívül arra is, hogy megtaláljuk a közös hangot a tervezővel és a majdani kivitelezővel, érezzük, hogy a személyisége hasonló a miénkhez, mert így biztosak lehettünk abban, hogy eredményes lesz az együttműködésünk.

Az eddigi munkáim során – úgy érzem – Megrendelőimmel mindig sikerült egy olyan nyitott és oldott légkört kialakítanom, amely a végeredményben is tükröződik.

Örülök, ha bizalmukkal megtisztelnek, felmérés és egyeztetés után árajánlatot adhatok Önöknek, amely minden esetben ingyenes. A IV., XIV., XV., XVI. kerületi illetve csömöri megrendelés esetén a munkadíjunkból 5 % kedvezményt biztosítunk.

 

Hírek

Egy olyan nagy városban mint Budapest sem kell nélkülöznie a természetes szép...
Ha kertes házban él akkor már biztosan tudja, hogy egy kertben nagyon sok a teendő,...
Ahhoz, hogy egy kert szép és ápolt legyen sokat kell tenni, attól függően, hogy...
A  városi élet sok előnnyel jár, viszont vannak hátrányok is. A természetes...
A nagyvárosi életnek sok előnye van, viszont hátrányból is van bőven. Ezért is...
Biztosan már Ön is látott nyáron is zöldellő kertet, gyönyörű zöld füvet. Sokan...
Vannak olyan emberek, akik ragaszkodnak ahhoz, hogy a kertet saját maguk gondozzák....

Keresés