Szolgáltatásaink

Professzionális kerttervezés és kertépítés Budapesten és a Balatonnál, rendszeres ápolás és szezonális kerti munkák elvégzése szakértelemmel; automata öntözőrendszer telepítés, karbantartás, átalakítás igény szerint. Saját öntözőrendszereinkre 2 év garanciával; dekoratív térburkolás.Automata öntözőrendszer

A víz a Földön lévő minden élőlény számára rendkívüli értékkel bír, legyen az ember, állat vagy növény. Egyszerre több formában is jelen van (jég, víz, pára), s ezen formáit állandóan változtatja folyamatos körforgása révén. Mezőgazdasági és kertészeti szempontból ennek a körfolyamatnak óriási a jelentősége. Fontos a talaj felső részének, illetve a talaj alatti résznek a talajvíz általi, és a talaj fölé emelkedő növényzetnek a vízforgalma. Ezt általában automatikusan megoldja a lehulló csapadék, eső. Ha azonban a növényzet rendelkezésére álló víz mennyisége túl kevés, akkor pótolni kell, ami legegyszerűbben öntözéssel tehető meg.

 

Miért jó a öntözőrendszer?

Egy esztétikusan kialakított, parkosított kert gondozásához szervesen hozzátartozik a szakszerűen telepített, majd karbantartott automata öntözőrendszer. Nem elég megépíteni a kertet, ha nincs megoldva az öntözése, és nem mindegy, hogy milyen az öntözés: Ideális az, ha a vízmennyiség egyenletes eloszlása biztosítva van. Ez egy öntözőrendszer segítségével könnyen megvalósítható. A legjobb, ha már a kert tervezésébe belefoglaljuk az öntözőrendszert is, de természetesen utólag is van lehetőség a telepítésre.

 

Az öntözőrendszer nemcsak kényelmes, hanem költségtakarékos is

Az öntözőrendszer egyik legvonzóbb tulajdonsága, hogy leveszi az Ön válláról a locsolás fárasztó és időrabló feladatait, ráadásul mindig pontosan a megfelelő mennyiségű vizet öntözi ki a növények számára. Emellett azonban sokkal lényegesebb, hogy megfelelő beállítások mellett jelentős mennyiségű vizet, s ezáltal költséget takaríthat meg vele, miközben kertje üde zölden pompázik.

 

Öntözőrendszer működés közben

 

Megoldás csapadék elvezetésére

 

Öntözőrendszer kiépítése

 

Ha esik az eső, nem locsol

Akkor is bízhat öntözőrendszerében, ha Ön éppen nyaral vagy hosszabb időre elutazik, mivel a berendezés a programozásnak megfelelő időközönként automatikusan végzi a dolgát. Az öntözőrendszer ellátható esőérzékelővel, így be lehet állítani, hogy milyen intenzitású csapadéknál állítsa le az öntözést, vagy egyáltalán be se kapcsolja.

 

Az öntözőrendszer nem csúfítja el a kertet?

Az automata öntözőrendszer a talajban helyezkedik el, a szórófejek víznyomás hatására kiemelkednek a talajszint alól, majd az öntözés befejeztével visszasüllyednek a földbe. Vagyis amikor az öntözőrendszer nem működik, a szórófejek rejtve maradnak, és nem zavarják Önt pl. a fűnyírásban vagy sportolásban sem.

Az öntözőrendszer működését automatika szabályozza, ami a kiszámolt helyes öntözési időtartamot és időpontot tárolja. Az öntözés kezdetekor beindítja a locsolást, és az optimális vízmennyiséget locsolja szét. Az öntözőrendszer üzemeltethető vízhálózatról is, de hosszútávon jelentős megtakarítás akkor jelentkezik (és a növényeknek is megfelelőbb), ha kútból öntözünk.

 

Összefoglaló érvek az öntözőrendszer mellett:

•    ápolt és egészséges kertet biztosít

•    az öntözés kényelmes, elegáns megoldását kínálja

•    a telepített öntözőrendszer növeli az ingatlan értékét

•    az automata öntözőrendszer precíz, egyenletes öntözést biztosít

•    a nyaralás alatti öntözéssel nincsen több gond

•    mikrocsövekkel a cserepes és balkon növények öntözése is megoldható

•    az öntözőrendszer megfelelő mennyiségben és minőségben juttatja ki növényeinkre az öntözővizet, spórolva ez által a vízszámlánkon is


Öntözőrendszer telepítés mellett cégünk vállalja már meglévő öntözőrendszerek átalakítását, javítását is. Az általunk telepített öntözőrendszerekre 2 év garanciát vállalunk.


Keressen bizalommal, minden automata öntözőrendszerrel kapcsolatos problémát megoldunk. Legyen az Ön kertje mindig zöldebb!

 

Hírek

Egy olyan nagy városban mint Budapest sem kell nélkülöznie a természetes szép...
Ha kertes házban él akkor már biztosan tudja, hogy egy kertben nagyon sok a teendő,...
Ahhoz, hogy egy kert szép és ápolt legyen sokat kell tenni, attól függően, hogy...
A  városi élet sok előnnyel jár, viszont vannak hátrányok is. A természetes...
A nagyvárosi életnek sok előnye van, viszont hátrányból is van bőven. Ezért is...
Biztosan már Ön is látott nyáron is zöldellő kertet, gyönyörű zöld füvet. Sokan...
Vannak olyan emberek, akik ragaszkodnak ahhoz, hogy a kertet saját maguk gondozzák....

Keresés