Gyepmánia
Kertépítés

Kertépítés Budapest és a Balaton környékén

Miként is történik a kertépítés egy profi cég esetében?

Kertépítés profi céggel

A lakáskultúra mellett már a divat kezd kitörni a ház falai közül. Már nem csak arra figyelünk, hogy igényesen alakítsuk ki a belső tereket, már az udvar is egyre nagyobb szerepet kap. A kertépítést végző cégek által végzett munka eredménye egy nagyon esztétikusan és igényesen megalkotott udvar lesz.

Az egész kertépítés azzal kezdődik, hogy meghatározzuk azt, hogy milyen jellegű legyen az udvar, vannak-e különleges kívánságaink, ami egy kerti tó vagy sziklakert is lehet.

A kertépítést végző cég a kert stílusának kiválasztása után felméri a terepet, vagyis hogy milyen annak a fekvése és azon hol helyezkedik el az adott ingatlan. Ez alapján kerül meghatározásra az, hogy egyes növények, díszítő elemek vagy kerti utak éppen merre fussanak a kertben.

A legfontosabb fázisa a munkának az, amikor valóban elkezdődik az építkezés. Ilyenkor kerül a gyeptégla lerakásra a kerti öntözőrendszerrel együtt, a kis utak, terméskő falak ilyenkor lesznek megépítve. A kerti növények, fák és bokrok is kiültetésre kerülnek.

A végső fázisban történik a megfelelő tápanyagok kijuttatása a gyep felületre és a kerti világítás kiépítése.

Ha szeretne Ön is ilyen kertet kialakítani, aminek mindenki a csodájára jár, akkor keressen egy kertépítéssel foglalkozó vállalkozót!