Gyepmánia
Kertépítés

Kertépítés Budapest és a Balaton környékén

KERTÉPÍTÉS Budapest és a balaton környékén A TERVEZÉSTŐL A KIVITELEZÉSIG

Cégünk fő profilja a professzionális kerttervezés és kertépítés, valamint az ehhez kapcsolódó egyéb munkálatok szakszerű és magas színvonalú elvégzése. Vállaljuk családi-, társas-, és irodaházak kertjeinek, valamint környezetének tervezését és professzionális kivitelezését, fenntartását, elsősorban Budapest és a Balaton környékén.

Kicsi vagy nagy? Kerttervezés A-tól Z-ig

Akár kisebb a rendelkezésre álló hely és egy egyszerűbb családi kertet szeretne, akár hatalmas telekről van szó, amit igényesen szeretne növényekkel, kerti tóval, sziklakerttel és más elemekkel berendezni, mi készséggel segítünk Önnek a megvalósításban eszközparkunkkal és a kertépítés terén szerzett, több éves szakmai tapasztalatunkkal.

Szükség esetén talajcsere, tápanyagban gazdag termőfölddel.

Örökzöldek, lombhullató cserjék, dísz- és gyümölcsfák szakszerű ültetése, metszése, növényvédelme szakértelemmel.

Füvesítést kétféle módon végzünk: fűmag vetésével és gyepszőnyeg fektetésével.

Automata kerti öntözőrendszerek telepítése és karbantartása, javítása, valamint meglévő rendszerek átépítése igény szerint.

A kerti tó biológiai szűrővel, illetve komoly gépészettel (levegőztető kompresszor,  UV lámpás illetve rézionos algagátlás) felhasználásával kerül kialakításra, tavi növények, igény esetén halak betelepítésével.

A kert ékköve lehet, folyamatosan virágzó növényeivel már egy kisebb kertben is látványos hatás érhető el vele, esetleg egy csobogó beiktatásával.

Viacolor, terméskő illetve gyephézagos elemek alkalmazásával.

Kiváló minőségű és biztonságos fa játékokkal, egyedi elképzelések tervezése és kivitelezése.
A játszóterek talajzatát rugalmas gumi lapokkal vagy fenyőkéreggel fedjük.

Kertépítés szakértelemmel

Megtervezzük, megépítjük

A kert nem csupán egy körbekerített földterület; mindig is fontos és jelentőségteljes funkciót töltött be az emberiség történelme során. Számos irodalmi műben is a kert a fontos döntések megszületésének vagy éppen a romantikus érzelmek fellobbanásának helyszíne, de említhetjük akár a Gecsemáné kertet is (Getszemáni kert) példaként.

Napjainkban egyre többen szeretnének kiszabadulni a városi betonrengetegből, így mind többen teszik le voksukat a családi ház vagy kertkapcsolatos társasház mellett. Tíz emberből kilenc elsősorban a kert iránti igényével indokolná a döntését, ha megkérdeznénk, ami nem is meglepő. Egy üde, életteli zöld környezetben jobban érvényesülnek a családi értékek, az együtt töltött minőségi idő, valamint hatékonyabb a pihenés, kikapcsolódás is. Mivel a Balaton környéki kertépítés terén jelentős tapasztalattal rendelkezünk, pontosan tudjuk, hogy nagyon sokan használják feltöltődésre, kikapcsolódásra a balatoni telkeket.

Szakszerű, profi kertépítés

A kertépítés révén kellemes és igényes környezetet teremthetünk magunk körül, melynek előnyeit családunk vagy akár ügyfeleink is élvezhetik. Egy szép kert bizalmat áraszt, relaxál és felfrissít, jó hatással van a közérzetünkre az üde zöld növények látványa.

Sokféle kert létezik és remek kikapcsolódás lehet már maga a kerttervezés, kialakítás is azok számára, akik szívesen töltik ilyesmivel az idejüket. Azonban vannak olyan kertépítési technikák és trükkök, amelyeket csak a kertépítés terén tapasztalt, profi szakemberek tudnak alkalmazni a rendelkezésükre álló eszközök és szakmai tudásuk révén.

Amennyiben Ön igazán profi, szemet gyönyörködtető és hosszú időn át fenntartható kertet szeretne, forduljon hozzánk bizalommal!

A kertépítés főbb lépései

1. Kerttervezés: Megbízói igények és helyszíni adottságok felmérése, alapvető elrendezés és ültetési terv elkészítése a megrendelő elvárásainak tükrében.

2. Tereprendezés: A kövek és különböző növényi hulladékok eltávolítása, szükség esetén talajcsere (a kert talajának tápanyagban gazdag termőföldre cserélése).

3. Ültetés, füvesítés: A kertépítés során a növényeket szakszerűen ültetjük, lehetnek akár örökzöldek, lombhullató cserjék, dísz- és gyümölcsfák. A kertépítéshez hozzátartozik ezeknek a fáknak a metszése, növényvédelme.

Egyéb igénybe vehető szolgáltatások a kertépítés során

A kertépítés nem csak növények ültetéséből és a kert füvesítéséből áll. Cégünk számos egyéb kivitelezési opcióval áll az Ön rendelkezésére a kertépítés kapcsán, úgy mint:

– Kerti tavak létesítése, igény szerint tavi növények és halak betelepítésével.

– Sziklakertek kialakítása: Egy szépen megformált sziklakert a kert ékköve lehet folyamatosan virágzó növényeivel, esetleg csobogó beiktatásával. (Egy csobogó már egy kisebb kertben is látványos hatású, nagyszerű kertépítési fogás.)

– Térkövezés, dekoratív sétaösvény kialakítása viacolor, terméskő, ill. gyephézagos elemek felhasználásával.

A kertépítéshez kapcsolódó extra szolgáltatásunk

Annak érdekében, hogy gyermekei is örüljenek a szép, hangulatos kertnek és szívesen vegyék birtokba azt, kertépítési megoldásaink között modern játszókertek építése is szerepel, méghozzá kiváló minőségű és biztonságos fa játékokkal.

Egyedi elképzelések megtervezésében és kivitelezésében is számíthat ránk. A biztonságot maximálisan szem előtt tartjuk, a játszóterek talaját rugalmas gumi lapokkal vagy fenyőkéreggel fedjük.

Parképítés

A lakossági és céges kertépítés mellett vállalunk komplett parképítést is, előszeretettel alkalmazva az ún. ökoburkolatot, vagyis a gyephézagos elemeket, érintésnyi közelbe hozva ezzel a természetes közeget.

Kertépítés Budapest és a Balaton környékén

Keressen bennünket bizalommal! Akár Budapesten, akár a Balaton környékén szeretne impozáns és sokáig fenntartható kertet, mi teljes körű kertépítési szolgáltatással várjuk érdeklődését. Legyen az Ön kertje mindig zöldebb!